Folined

Blog van Folined

Goedkoop een nieuwe scooter kopen in Maastricht

Voor niets gaat de zon op, ook niet in Maastricht. Een nieuwe bromscooter of snorscooter kopen is niet echt goedkoop, toch zijn er manieren om minder te betalen. We hebben de beste methodes om goedkoop een bromfiets of snorfiets aan te schaffen voor je op een rijtje gezet. Van een scooter betalen in termijnen, een budget scooter kopen in plaats van een Vespa en online een brommer aanschaffen in plaats van in de winkel.

Begin jouw zoektocht naar een nieuwe scooter online, daar is de keuze groter en liggen de prijzen lager!

1. Scooter op afbetaling aanschaffen

Een scooter leasen is niets anders dan een scooter betalen in termijnen. Door de kosten te spreiden hoef je niet direct het volledige bedrag te betalen. Dan hoef je niet eerst een “tijdelijke” scooter te kopen.

2. Budget retro scooter of Vespa scooter kopen

Je kunt voor pakweg een derde van de prijs een budget retro scooter kopen die best veel lijkt op een Vespa. Houd er wel rekening mee dat de duurzaamheid ook een stuk lager ligt, dus je zult sneller kosten maken aan reparatie. Als je veel rijdt is een “echt” merk aan te bevelen.

3. Online een brommer aanschaffen is goedkoper

Voor vrijwel elk type, een bromfiets of een snorfiets, en voor elk merk, duur of goedkoop, online ben je bijna altijd het beste uit. Ook kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week shoppen.

Bij online kopen kun je de scooter gewoon bij jou op de stoep in Maastricht laten bezorgen, bekijk zelf in de webshop hoe eenvoudig het is.