Folined

Blog van Folined

Leuke zaterdag bijbaan in Veldhoven

zaterdag bijbaan in Veldhoven

Mijn vriendin heeft een zeer leuke zaterdag bijbaan in Veldhoven gevonden. Aangezien wij hier nog niet heel erg lang wonen, was zij op zoek gegaan naar werk. Juist voor mijn werk zijn wij naar deze stad verhuisd, maar zij wilde ook graag aan de slag gaan. Door de weeks zit zij nog op school, maar in de weekenden heeft zij tijd genoeg.

Omdat zij het leuk vindt om wat extra geld te verdienen, voor de luxe dingen in ons leven, is zij gaan solliciteren. Bij de McDonald’s heeft zij uiteindelijk een leuke functie gekregen. Eigenlijk meerdere, want je kan op elke plek worden ingezet.

Kom ook solliciteren voor een zaterdag bijbaan in Veldhoven

Uit de 245 restaurants die er van deze keten door heel Nederland te vinden zijn, kan je het beste de zaak het dichtste bij jouw woonomgeving kiezen. Voordeel is dat je snel op het werk kan komen, mocht het nodig zijn en je hoeft niet ver te reizen.

Om erachter te komen dat jij wel voor een baan bij deze zaak in aanmerking kan komen, kan je het beste zelf op de website gaan kijken. Want hier staan een paar punten waaraan je echt moet voldoen. Doe je dit niet, dan heeft reageren ook geen enkel nut.